Aanbevelingen

Regina Kroon

Relatiebeheerder Kroezen

Ik - werkzaam als commerciële binnendienst medewerker Zakelijk bij Kroezen Verzekeringen - heb enige tijd geleden een commercie training van Marije gehad. Marije laat je bewust worden van je kwaliteiten en geeft je inzicht wat verbeterd kan worden. Ik vond het zelf een leerzame training die mij zelfbewuster heeft gemaakt met handvaten om dit vast te houden en te gebruiken. Ik gebruik dit nog dagelijks.

Natasja Langeweg

CMC Groep

Marije heeft tijdens de open training LinkedIn een aantal kneepjes van social selling geleerd, met name voor inzetten van LinkedIn voor het vergroten van het zakelijke netwerk. Een aanrader. Waarom? Ze doet het op haar eigen manier, met veel ruimte voor de praktijk, stukje theorie zodat je weet waarom. En die bagage maakt het een stukje makkelijker om zelf de stap naar social selling te zetten of daarin nieuwe stappen te zetten.

Jeroen Kwant

Duurzaamheidsadviseur VvE Metea

Marije heeft binnen ons bedrijf VvE Metea een traject begeleid om klantgerichter en efficiënter te werken. Dit bestond uit een deel groepssessies en individuele coaching. Ik vond mij zelf al erg klantgericht en efficiënt maar Marije had een invalshoek die erg nuttig bleek. Ze wist de juiste vragen te stellen om in te zien waar verbeteringen gevonden konden worden. Naar aanleiding van dit traject heb ik een aantal zaken aangepast in mijn werkwijze en presentatie wat de duidelijkheid voor de klant ten goede komt. Bovendien is hierdoor ook het verdienmodel duidelijker geworden wat de inkomsten ten goede komt.

Yvonne Stegeman

Teamleider Particulier/Hypotheken

De Witte Assurantiën b.v.

Marije, bedankt voor de fantastische samenwerking in 2018. Jij hebt op een enthousiaste en inspirerende wijze het beste in mij en mijn collega`s naar boven gehaald. Veel succes in 2019.

  • White LinkedIn Icon