De Assurantie Blogster

Durf jij van de gebaande paden af te wijken? Ik wel en doe dat voor jou.

Al ruim twee jaar begeef ik me offroad. Nee, niet over de verharde wegen rechtdoor, maar buiten de gebaande paden. Zoekend naar de kansen en mogelijkheden die daar op het gebied van communicatie liggen. Om zo met een frisse blik assurantiekantoren te helpen groeien in identiteit, zichtbaarheid en klantcommunicatie.

Voor mijn gevoel duurde dit een eeuwigheid. Ik bedoel: totdat ik afstand kon nemen van de vaste patronen en de overtuigingen die me klein - en op de verharde wegen -  hielden. Ik wilde wel, maar ik kon simpelweg niet eerder groeien. Ik had het vertrouwen en het lef toen nóg niet. Laat staan dat ik nieuwe onbekende kansen kon grijpen. Dit was totdat iemand me uit de sleur trok. En me liet zien welke capaciteiten ik niet gebruikte en welk geluk ik liet liggen. Deze periode ligt nu gelukkig achter me en heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Inmiddels handel ik geheel uit mijn kern: fris, attent en onafhankelijk.

 

Mijn verhaal, jouw verhaal

En juist daar ligt onze overeenkomst. Ik heb het idee dat assurantiekantoren ook een hand nodig hebben. Eentje die de branche uit het zwart-wit imago trekt en weer meer kleur geeft. Ik wil die hand zijn! En schrijf daarom onderstaande blogs met mijn blik op zaken, klantverhalen en tips voor in de assurantiepraktijk. 

Iedere laatste woensdag van de maand verstuur ik mijn blogs én downloads als eerste naar mijn abonnees. Wil je die ook ontvangen? Schrijf je dan nu in en ontvang mijn gratis whitepaper "Succesvolle assurantiekantoren spelen in op deze vijf ontwikkelingen". 

MarloesNiemeijerFotografie-33_edited.jpg

Blogs

 
  • White LinkedIn Icon