De Assurantie Blogster

Ik ben de Assurantie Blogster

én ook de Assurantie Vlogster 

Durf jij van de gebaande paden af te wijken? 

Al bijna twee jaar begeef ik me offroad. Buiten de gebaande paden. Eerst als ondernemer. Toen als veranderaar. En sinds afgelopen zomer als de Assurantie Vlogster. Met een frisse blik wil ik assurantiekantoren helpen om in beweging te komen. Om zo te groeien in identiteit, klantvaardigheden en resultaten.

 

Voor mijn gevoel duurde het een eeuwigheid. Totdat ik afstand kon doen van de vaste patronen en de overtuigingen die me klein hielden. Ik wilde wel, maar ik kon simpelweg niet groeien. Ik had het vertrouwen en het lef nog niet. Laat staan dat ik de kansen kon grijpen die voor me lagen. Totdat ik een hand kreeg die me uit de sleur trok. En me liet zien, welke capaciteiten ik niet gebruikte en welk geluk ik liet liggen. Inmiddels handel ik geheel uit mijn kern: zuiver, ondernemend en mét aandacht.

 

Mijn verhaal, jouw verhaal

En juist daar ligt onze overeenkomst. Tussen jou als assurantieondernemer, -manager of -medewerker en mij. Bij jou regeert vaak de waan van de dag. De sleur. Waardoor er geen tijd en mogelijkheid is om te veranderen. Of heeft het met lef te maken? Angst voor het onbekende, voor wat er komen gaat? En daarom bij het oude willen blijven. Om je te inspireren en te motiveren om van gebaande paden af te wijken, maak ik vlogs & blogs met mijn blik op zaken, klantverhalen en tips voor in de assurantiepraktijk. 

Deze deel ik iedere laatste woensdag van de maand met mijn netwerk. Wil je die ook ontvangen

Vlogs

Blogs

  • White LinkedIn Icon
  • Assurantie vlogster

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang interessante vlogs & blogs én een gratis whitepaper!

© made by Optimize

Logo website Marije Reniers.png