De Assurantie Vlogster bezoekt GHW in Nijmegen

Updated: Jul 22, 2020

Welkom bij de derde vlog van de Assurantie Vlogster.


In de nadagen van de zomer bezocht ik Maarten Thoonen van GHW assurantie adviseurs in Nijmegen. Maarten ontmoette ik vorig jaar op de am:dag 2018 in Rotterdam. Toen ik mijn eerste video`s plaatste en de assurantiebranche opriep om ook méér gebruik te maken van video, reageerde hij: dat doen wij al lang! Wat bleek: in 2015 nam GHW afscheid van de geschreven nieuwsbrieven en verving dit door video-communicatie. Te gek!! Vinden ook de klanten en partners van GHW. Reden genoeg voor een bezoek aan GHW van de Assurantie Vlogster.


Met deze vlog wil ik assurantiekantoren en financieel dienstverleners inspireren in het gebruik van nieuwe media en in het geven van onderscheidende aandacht aan klanten en medewerkers. Om zo méér kleur te geven aan het zwart-wit imago van de assurantiebranche.


Veel kijkplezier!


0 comments

Recent Posts

See All